Tietosuoja

Luottamuksellisuus ja henkilötietojen turvallinen käsittely ovat meille ensiarvoisen tärkeitä

Meille tärkeitä perusarvoja ovat henkilötietojen ja viestinnän luottamuksellisuus sekä asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen kaikessa toiminnassamme. Noudatamme asiakkaidemme, henkilötietojen käsittelyssä lainsäädäntöä, viranomaisten määräyksiä sekä hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Noudatamme korkeaa tietosuojan tasoa. Käsittelemme henkilötietojasi vain ennalta määriteltyihin asianmukaisiin tarkoituksiin ja vain silloin, kun se on tarpeen. Edellyttäen, että asiakas toimittaa leylinjoille: lle heidän yhteystietonsa (nimi, puhelin, sähköposti, postiosoite jne.), Tämän avulla voimme täyttää asiakkaidemme pyynnöt ja ratkaista ne ongelmien ilmetessä.
Ulkopuolisilla ei ole pääsyä asiakastietoihin(henkilötiedot ja maksutiedot) Leylinjat.fi kunnioittaa asiakkaidensa henkilötietojen yksityisyyttä ja luottamuksellisuutta.  Meille tärkeitä perusarvoja ovat henkilötietojen ja viestinnän luottamuksellisuus sekä asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen kaikessa toiminnassamme

Kaikki asiakastiedot ovat Suomen tietosuojalainsäädännön suojaamia.
Henkilötietoja käsittelee Leylines OY, Tarton kaupunki, 51006
leylinjat.fi viestit
Vain asiakkaat, jotka ovat tilanneet, saavat leylinjat.fi-uutiset sähköpostitse. Jos asiakas ei enää ole kiinnostunut lähettämistämme uutisista, hän voi poistaa sen käytöstä milloin tahansa. Leylinjat.fi lähettää vain tärkeitä tietoja, joista asiakkaan tulisi olla tietoinen. Asiakkaiden sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroita ei ilmoiteta kolmansille osapuolille.

Muiden tietojen kerääminen ja käyttö
Tilastollisia tarkoituksia varten leylinjat.fi kerää tietoja verkkosivuston kävijöistä (kävijöiden lukumäärä, vierailun aika, kesto jne.). Nämä tiedot eivät liity tiettyyn henkilöön, mutta tarjoavat tilastotietoja, joita leylinjat.fi voi analysoida sivuston toimivuuden parantamiseksi. Tietoja käytetään markkinointi- ja asiakaspalvelutarkoituksiin, ja ne voidaan toimittaa kolmannelle osapuolelle tietojenkäsittelytarkoituksia varten, samalla kun vierailijan yksittyisyys säilyy.

Henkilötietojen käsittely
Leylines OY, Tarton kaupunki, 51006

Kommentit
leylinjat.fi-sivustolla on asiaankuuluvia tietoja, joita kävijät ovat toimittaneet meille. Voit lukea sen verkkosivustomme kommenttiosassa.
Linkit muille verkkosivustoille
Www.leylinjat.fi -sivusto sisältää myös linkkejä muiden yritysten tai organisaatioiden verkkosivustoille, mutta emme ole vastuussa näiden verkkosivustojen sisällöstä tai niiden yksityisyys- ja turvallisuuskäytännöistä.
leylines.fi: n tietosuojakäytännön hyväksyminen asiakkaiden toimesta
Käyttämällä leylinjat.fi-palveluita asiakas vahvistaa lukeneensa tietosuojakäytännön ja hyväksyy sen ehdot.

Jos sinulla on kommentteja tai ehdotuksia leylines.fi tietosuojakäytännöstä, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@leylines.fi.
Tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi 1. joulukuuta 2019.