Maatähti chakra

Kuinka ymmärtää ja hyödyntä käytönnössä Ley- linjojen energiaistuntoja 

Ennen kuin puhutaan Maatähteen chakrasta, on hyvä tietää vähän konteksti ja 12-chakrajärjestelmä.
Puhumme tässä kultakauden tai viidennen ulottuvuuden tilanteesta, joka voidaan kokea tänään.

Toisin kuin tavalliset seitsemän chakraa, joita tarvitaan ensisijaisesti fyysisen kehon yhteydessä, 12-chakrajärjestelmä on välttämätön Kultakauden yhteydessä. Suuressa mittakaavassa tämä tarkoittaa maapalloa vuoden 2012 jälkeen.

Se sisältää myös 12 kierteisen DNA- an
 joka avaa ihmisen luonnolliset superkyvyt.

Esimerkiksi edellisella Kultakaudella, Atlantiksessa ihmiset käyttivät 12-chakrajärjestelmää. Askel askeleelta se avautuu myös ihmisille, jotka tällä hetkellä elävät maapallolla.
Lue lisää: Diana Cooper -kirjoista ja tulossa myös videoita aiheesta.

Maatähti chakra, kuten muita chakroja, voidaan yleisessä mielessä nähdä pyörivänä valopyöränä, joka muodostaa osan energiakehoistasi, joka sisältää aurasi ja meridiaanit. Kuten kaikki chakrat, myös Maatähti chakra tuo energioita energiakehoihin ja lähettää energioita myös ympäröivään ympäristöön.

Maatähti chakran avulla voit tuntea ympäröivän energisen ympäristön ja antaa muiden tuntea energiasi. Maatähti chakralla on myös erityisiä toimintoja sen sijainnin vuoksi.

Maatähti chakra sijaitsee eteerisen kehosi ulkopuolella ja alapuolella (se ei ole fyysisessä kehossasi). Maatähti chakra on sijoitettu noin 15 cm jalkapohjan alle.

Maatähden chakra on tärkeä varmistamiseksi, että olet maadoitettu. Tämän lisäksi se vahvistaa yhteyksiäsi maahan, luontoon sekä sinun aistia yhteyksiäsi kaikkeen elämään. Maatähti chakran kautta saat ensin energioita maasta. Nämä maa energiat ovat virkistäviä, energisesti ravitsevia ja rakastavia.

Suurin osa ihmisistä yhdistää Maatähti chakran yhteyteen maahan, mutta se pystyy niin paljon enemmän, kuten lisäämään elinvoimaa, hyvinvointia ja tuomaan jumalallisia ja rakastavia energioita. Voit myös paljon helpommin aistia ja tuntea energioiden virtaavan tämän chakran läpi, ja tulokset voivat tuntua melkein heti.

Maatähden chakra on dynaaminen. Tämä tarkoittaa, että sijainti, muoto ja ulkonäkö eivät ole staattisia ja ne muuttuvat riippuen ympärilläsi tai sisälläsi olevista energioista. Näistä energioista riippuen Maatähti chakra voi muuttaa muotoa, pyörimissuuntaa ja myös sijaintia. Tämän takia on tärkeää olla pitämättä liian tiukasti kiinni siitä, miten luulet Maatähti chakran näyttävän.

 

Miten työskennellä Maatähti chakran kanssa?

Työskentelystä Maatähti chakran kanssa voi olla hyötyä :

Maadoitukseen.
Tunnet itsesi henkisesti levottomana tai kykenemättömänä keskittymään.
Tunnet itsesi ulkopuolisena.
Olet energeettisesti epätasapainoinen.
Tarvitsevat energistä vauhtia.
Työskentelet esi-isäsi suvun kanssa.
Sen avulla pystyt nopeasti yhdistymään maapallon Ley-linjoihin ja maan energiakehoihin.

Maatähti chakra on myös erinomainen lisäämään yleistä elinvoimaa ja hyvinvointia. Suositellaan työskentelemään erittäin usein tämän chakran kanssa, jos halutaan erityisesti nostaa elinvoimaa ja värähtelyä.

Lähde:

https://www.blissfullight.com/blogs/energy-healing-blog/what-is-the-earth-star-chakra