Luomme Kultaista Aikakautta

Klikkaa kantta lukeaksesi esittelyn…

Aikakaudet vaihtuvat Universumin rytmien ja lakien mukaan. Kalojen aika, jolloin vallitsivat matalan värähtelytason energiat, väistyy alkavan Vesimiehen eli Kultaisen aikakauden edestä, ja korkeampien värähtelyjen energiat saapuvat.

Liikumme aikakaudelta toiselle siirtymäkauden kautta, jolloin luodaan Kultaisella aikakaudella tarvittavia edellytyksiä.

Maan ja ihmisen biokentät puhdistuvat niihin kasaantuneista negatiivisista tunne-energioista ja näin syntyy tila uusille energioille. Uusien energioiden aikaa luomme yhteistyössä meitä korkeampien Universumin sivilisaatioiden kanssa.

Kirja sisältää kanavointiryhmän kautta saatuja konkreettisia opetuksia ja ohjausta, jotka liittyvät nykyisen siirtymäkauden tapahtumiin.

Kultainen aikakausi on alussa, ja kaikki ovat tervetulleita mukaan. Kirja toimii inspiroivana oppaana.

Lille Lindmäe

on selvänäkijä, biokentän kirjailija ja ley-linjojen mestari.

Lille Lindmäe on valmistunut Neuvostoliiton terveyskoulun ekstrasensorisen lääketieteen koulusta Moskovassa ja työskennellyt vuosikymmenien ajan biokentän korjaajana ja parantajana Virossa ja Suomessa.

Hän on luennoinut neljällä kielellä useissa maissa yli kymmenen vuoden ajan ja osallistunut konferensseihin Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Lille on kirjoittanut kolme kirjaa: “Siunattu muinaisella tiedolla” (2003), “Tähdet biokentässä ja taivaalla” (2006) ja “Luomme kultaista aikakautta” (2017). Kirjoista on tehty uusintapainoksia viron, suomen ja englannin kielellä.

Lille Lindmäe ja hänen ajatuksensa ja saavutuksensa ovat herättäneet paljon kansainvälistä huomiota ja luoneet yhteyksiä akateemisen lääketieteen ja vaihtoehtoisen lääketieteen välille.

Lille näkee biokentästä ihmisten terveydentilan tai jos joku elin on sairas. Lille kykenee korjaamaan biokentän. Tätä hän kutsuu “biokentän kirjonta”. On myös harvinaista, että hänen aivonsa työskentelevät samanaikaisesti sekä beeta- että delta-tasolla, ja Kirlianin menetelmällä otetut kuvat sisältävät hänen biokentästään löytyvän tähtikartan.

Lille on myös linjamestari, joka pystyy luomaan, organisoimaan ja parantamaan Maapallon ley-linjoja. Nämä taidot perustuvat hänen biokentässä olevasta erityisestä tiedosta ja kosmisista apuvoimista, jonka kanssa Lille on jatkuvassa yhdeydessä.

Luomme kultaista aikakautta