Kysymykset ja vastaukset

21 päivän energiaistunnot

Tilini ja kirjautuminen

Käyttäjäkokemukset

Muutokset energiakentässä

Aihe 1

21 päivän energiaistunnot

Mitkä ovat 21päivän istunnot?

Energiaistunnot avaavat sisäiset itseparannuskykysi ja tuo elämääsi merkittäviä muutoksia.  Osallistuminen näihin ilman ohjausta tapahtuviin energiaistuntoihin auttaa parantamaan biokenttää uusilla energioilla. Energiaistunnot Lillen kanssa poistavat kerroksittain syvälle juurtuneen (solutasolla) stressin ja rajoittavat uskomukset. Tämä on tarpeen, jotta voisit muuttaa elämääsi ja tuoda esiin todelliset kykysi. Tärkeintä Ley-linjojen energiaistunnoissa  on olla hiljaisuudessa, korkean värähtelytaajuuden energiassa.

Ley-linjojen on energiaistuntoja järjestetään ympäri vuoden.  Voit aloittaa ja osallistua milloin tahansa.  Ley-linjojen energiaistunnot on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Joka kuukausi alkavat päivitetyt energiaistunnot.

Mitä tapahtuu istunnon aikana?

Lillen energiakenttä auttaa luomaan ympäristön, missä on korkeavärähteinen puhtaampi ja kevyempi energia. Lille auttaa sinua nostamaan energian värähtelytaajuutta, jotta voisit luoda vahvemman yhteyden. Jo yhden istunnon aikana bioenergiakenttäsi laajenee useaan otteeseen. Biokenttä muuttuu kirkkaammaksi ja tiheämmäksi. Tässä ympäristössä mahdolliset muutokset sinussa tapahtuvat itsesi kautta. Tunnet sisäistä rauhaa. Elämässäsi syntyy uusia mahdollisuuksia.

Ihmisen lisääntyneet energiavärähtelyt ja biofotonien aktivoituminen auttavat käynnistämään itseparanemisprosessin.
Puhtaampi energiakenttä auttaa poistamaan esteitä runsauden, terveyden, suhteiden, ilon, rakkauden, yltäkylläisyyden ja unelmiesi tieltä.
Se myös avaa ja tuo esiin todelliset kykysi. Tulet ymmärtämään mitkä ovat sinun taitoja ja vahvuuksia ja miten voit niitä hyödyntää elämässäsi.

Kenelle ne ovat tarkoitettu ?

Ley-linjojen istunnot ovat tarkoitettu heillä ketkähaluavat muutoksen syvällä tasolla, ovat avoinna uusille mahdollisuuksille ja ovat valmiina ottamaan vastuun itsestään.

Ley-linjan meditaatioon ja energian tason nostamiseen voi osallistua kuka tahansa, joka tuntee, että se resonoi heidän kanssaan ja että he tarvitsevat sitä.
Osallistuminen täytyy olla jokaisen omaa päätös.

Miten osallistua?

Ley-linjojen istunnot ovat tarkoitettu heille ketkä haluavat muutoksen syvällä tasolla, ovat avoinna uusille mahdollisuuksille ja ovat valmiina ottamaan vastuun itsestään.

Ley-linjan meditaatioon ja energian tason nostamiseen voi osallistua kuka tahansa, joka tuntee, että se resonoi heidän kanssaan ja että he tarvitsevat sitä.
Osallistuminen täytyy olla jokaisen omaa päätös.

Tärkeintä on ottaa vastuu itsestäsi. Ne sopivat useimmille, jotka ovat avoimia uusille mahdollisuuksille. Jos sinulla on kuitenkin taipumus syyttää toisia, olet henkisesti epävakaa, emme suosittele osallistumaan. Emme suosittele sitä myös heille, jotka eivät voi tai ei pysty ottamaan vastuuta itsestään.

Jos tunnet positiivista oloa liittyen Lille Lindmäen ja hänen meditaatioihinsa, olet ilmeisesti valmiina ilmoittautumaan .

Milloin voin aloittaa?

Voit aloittaa milloin haluat. Osallistujalla on pääsy 21 istuntoon. Voit myös jälkikäteen osallistua istuntoihin.Meditaatiot tapahtuvat Korkeamman Minän tasolla ja näissä ei ole sanallista ohjausta. Hiljaisuus vahvistaa energioiden vaikutusta. Jokainen meistä tietää, miten. 

Voinko osallistua eri aikaan?

Osallistu mahdollisuuksien mukaan näihin aikoihin, tai jos sinulla ei ole mahdollista voit myös osallistua myöhemmin juuri sinulle sopivat aikaan. Samaan aikaan tehdyssä yhteismeditaatiossa on vaikutus kuitenkin hiukan suurempi.

Miksi hiljaisuus on istunnoissa tärkeää?

Istunnon aikana toimivat korkeat energiavärähtelyt. Korkean värähtelytaajuuden energiassa jokaisella tapahtuu keskittyessä yhdistyminen ja se tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla juuri hiljaisuudessa. Hiljaisuudessa itsessään oleminen luo helpommin yhteyden. Se on yhteys olemisen kautta. Hiljaisuus vahvistaa myös energioiden vaikutusta.

Näiden meditaatioistuntojen tarkoituksena on vahvistaa ja parantaa yhteyttä Korkeampaan Minään. Meditaatiot tapahtuvat Korkeimman Minän tasolla ja näissä ei ole sanallista ohjausta. Jokainen meistä tietää, miten. 

Kuinka kauan kestää, ennen kuin koen muutoksia tai näen tuloksia elämässäni?

Istunnoilla ja meditaatioilla Lille Lindmäen kanssa voi olla voimakas vaikutus.  Jotkut ihmiset näkevät välittömät tulokset ilman että he kokisivat paljon detox-oireita, kun taas toisilla voi mennä  kuukausia tai jopa pari vuotta nähdäkseen merkittäviä muutoksia, ja he saattavat käydä läpi valtavan detox-elämän päästäkseen näihin muutoksiin.  Voit kokea vanhojen käyttäytymismallien ja uskomusten esiin nousemista ja muuttumista energiakentässäsi. Muutoksia voit huomata myös vasta myöhemmin. Kokemuksesi riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien kuinka monta kerrosta on poistettava, mitkä sääntöjoukot olet itsellesi muodostanut hengen tasolla, onko sopimuksia tai perhesuhteita vapautettava jne. Niitä on niin paljon, mitkä vaikuttaa sinun että paranemiseen kokemukseen. Huomaa kuitenkin, että mikä tahansa kokemasi on juuri sinulle sopivaa. Olet matkalla. Henkesi on tuonut sinut Lillen luo syystä. Luota siihen, että liikut oikeaan suuntaan.

Mikä on Detox?

Ketkä kokevat energiamuutoksia erittäin voimakkaasti, saattavat myös kokea puhdistusoireita (de-toxification). Kaikilla ihmisillä on erilaisia oireita. Sinulla saattaa olla näitä oireita tai sitten ei. Jos sinulla on, tietää, että toisetkin käyvät niitä läpi. Jos sinulla ei ole tällaisia oireita, älä ajattele, ettet ole aikataulussa! Olet ehkä siirtynyt ohi niiden tarpeesta. Tai kenties olet huolehtinut kehostasi niin hyvin, ettei sinun tarvitse kokea lainkaan mitään näistä detox oireista.

Yli puolet ihmisistä kokee sen.

Sen prosessin aikana nousee esiin ja poistuu tarpeettomat, vanhat energiamallit, negatiiviset uskomukset myös kehoon kertyneet toksiinit poistuu. Tämä voi aiheuttaa lyhytaikaista epämukavuuden tunnetta.

Muutamia esimerkkejä detox oireista:

*Saatat havaita allergioita, joita sinulla ei aiemmin ollut (tai joita et huomannut).

*Vatsa ja suolisto-ongelmia

*Makuaistisi, tuntoaistisi tai hajuaistisi voimistuvat. Saatat havaita olevasi erityisherkkä.

*Esimerkiksi vehnäallergia, pähkinäallergia, papuallergia, soija-allergia tai mauste-allergia.

*Muutokset unirytmissä – nukut enemmän tai olet herkkäunisempi, mikä taas johtaa unettomuuteen.

*Voimakkaat unet – unistasi tulee pelottavia, outoja tai intensiivisiä.

*Huimaus – tunnet olosi huonoksi, jos et ole ollut maadoittuneena päivän aikana.

*Muutokset painossa – painon lasku tai nousu.

*Muuttuneet ruokailutottumukset – se, mistä ennen pidit, ei enää houkuttelekaan. Saatat myös himoita ruokia, joita et ole ennen syönyt tai joista et ennen pitänyt.

* Yöhikoilua kuumia tai sitten kylmiä aaltoja. Nämä eivät ole vaihdevuosioireita – monilla miehilläkin on tämä vaihe.

*Kurkkukipu

*Ihon kutina tai nokkosrokko

*Noussut tai laskenut seksivietti

*Flunssan kaltaisia oireita

*Pahantuulisuus, kun pitäisi olla “onnellinen”

*Energioiden ailahtelut – olet välillä energinen, välillä taas täysin tyhjä.

*Heikentynyt tai noussut vastustuskyky .

*Noussut tai laskenut seksivietti.

*Uneliaisuus

*Yöhikoilua kuumia tai sitten kylmiä aaltoja. Nämä eivät ole vaihdevuosioireita – monilla miehilläkin on tämä vaihe.

*Kehon tärinä

Miksi Detoxia välillä tarvitaan?

Detox on luonnollinen prosessi, eikä välttämättä liittyy työskentelyyn Lillen kanssa.
Se liittyy henkesi heräämiseen ja nousuun korkeammalle ja korkeammalle tasolle. Se on valmistautuminen tähän poistamalla kaikki roskat, jotka olet kerännyt elämääsi aikana, menneiden elämien ajalta ja perheen perimästä. Alemman tason taajuudet on poistettava, kun nouset korkeammille taajuuksille. Et voi siirtyä uuteen taajuuden, ennen kuin vanhat energiat ovat poistettu. Puhdistus ja puhtaamman hengen, kehon ja mielen saaminen on detoxin lopputulos. Mitä puhtaampi olet, sitä pidemmän ja vahvemman yhteyden voit muodostaa .

Mitä voin tehdä detox prosessin helpottamiseksi?

*Anna itsellesi ylimääräistä tilaa ja aikaa yksin olemiseen.

* Yrittää enemmän levätä, ja rentoutua.

*Tee asioita mitkä hemmottele vartaloasi, mieltäsi ja henkeäsi. Esimerkiksi suolakylpy, erilaiset   aromiöljyt, mitkä nostaa energiatasoasi, aurinkovalo – se puhdistaa energiakenttäsi

*Tee kiitollisuusharjoituksia, ne myös nostaa energiatasosi

*Syö terveellistä ruokaa ja juo paljon puhdasta vettä.

*Vältä negatiivisia, epäterveellisiä tai stressaavia tilanteita ja ihmisiä.

*Vietä enemmän aikaa luonnossa.

*Maadoittaminen: paljain jaloin kävely, erilaisia maadoittavia visualisointi harjoituksia. (esim. Maatähti chakraharjoitus), puiden halaaminen jne.

*Tee läsnäolo harjoituksia (mindfullness), eli ole tietoinen vartalostasi,  ja kiinnitä huomiota fyysisen muotosi yksityiskohtiin. Se luo paremman yhteyden kehosi ja henkesi välillä.

*Vietä myös enemmän aikaa kommunikoidaksesi henkesi kanssa. Sinun henkesi valitsee aina tehokkaimman ja nopeimman tavan päästä sinne mihin olet matkalla, auttaa saavuttamaan tavoitteeseesi ja yhdistää sinut entistä vahvemmin puhtaan Alkulähteen kanssa.

*Toistaa mantra “Miten saan vielä vahvemman yhteyden puhtaan Alkulähteen kanssa.” Erittäin tehokas tapa on kirjoittaa se paperille, vaikka useamman kerran päivässä.

2.aihe 

Tekniset kysymykset

Kuinka kirjautua sisään?

Unohdin salasanani

Kuinka kirjautua sisään Googlella ja Facebookilla

Kuinka tietoni suojataan

3.aihe

Mitkä ovat Kultainen aikakausi ja uudet ulottuvuudet?

Mikä on Kultakausi?

Atlantiksen viimeisestä kulta-ajasta vuoteen 2012 asti, planeetta Maa ja ihmiset olivat kolmannen ulottuvuuden värähtelytaajuudella. Olemme nyt, vuonna 2019 tulleet vaiheeseen, jossa Äiti Gaia( englanniksi Mother Gaia) on jo siirtynyt viidennen ulottuvuuden värähtelytaajuuteen.

Uuteen aikakauteen ja uuteen taajuuteen siirtymisen aika ja nopeus on henkilökohtainen, se tapahtuu jokaisen vapaan tahdon mukaisesti. Ketään ei pakoteta, mutta kaikki ovat tervetulleita uuden aikakauden!

Mitä tarkoittaa ulottuvuudet?

4.aihe

Mikä on maadoitus?

Mikä on maadoitus?

Maadoitus

Tieteellisesti tutkittua ja selitettyä tietoa miten maapallon pinnassa on pienen pieni sähkövirta, joka auttaa kehomme soluja pysymään terveenä joka päivä, kunhan vain otamme kengät pois 20 minuutiksi, että kehon sähkökenttä voi tasaantua yhdistyessään maan sähkökenttään. Kipujen, särkyjen ja kroonisten sairauksien parantuminen tämän sähkövirran avulla, vain istumalla pihalla jalat maassa tai nojaamalla talvella maassa kiinni kasvavan puun runkoon.

Lähes parinkymmenen vuoden ajan ihmiset ympäri maailmaa ovat ottaneet maadoituksen osaksi päivittäistä elämäänsä. Heiltä saadaan palautetta paremmasta unesta, särkyjen ja stressin häviämisestä sekä nopeammasta palautumisesta keholle raskaiden suoritusten jälkeen. Maadoittuminen tasoittaa välittömästi kehon samalle energiatasolle kuin maa allamme. Tämä johtaa sisäisen biologisen kellomme, hormonaalisten sykliemme ja fysiologisten rytmiemme synkronointiin. Maan vaikutus antaa sähköisiä ”ravinteita” elektronien muodossa. Maadoittuminen korjaa sähköistä epävakautta ja elektronien puutetta, josta et ole koskaan tiennyt kärsiväsi.

Amerikkalainen Clint Ober ”löysi” ajatuksen maadoittumisesta uudelleen 1990-luvulla. Vanhana kaapelitelevision ammattilaisena hän alkoi pohtia, mitä merkitystä maadoittamisella voisi olla ihmisille.

Ober kiinnostui terveysasioista toivuttuaan vakavasta sairaudesta. Hänelle oli jäänyt selkäleikkauksista krooninen selkäsärky eikä hän koskaan nukkunut hyvin. Särkylääkkeitä kului runsaasti. Eräänä päivänä katsellessaan jalankulkijoita ja heidän kenkiään, Ober oivalsi heidän kaikkien, ja myös itsensä, olevan eristettyinä maasta, jalkojemme alla olevasta sähköisestä pintavarauksesta. Hän alkoi pohtia kehoon kertyvää staattista sähköä ja sen mahdollisia terveysvaikutuksia. Olisiko ihmisen kehon ja kaapelitelevision välillä vastaavuus? Kaapeliteollisuudessa koko kaapelijärjestelmä on maadoitettava ja pidettävä samassa sähkövarauksessa maan pinnan kanssa, jotta lähetys ei häiriinny ja kuva pysyy terävänä. Kaapelissa virtaa satoja tietokanavia, ja samoin ihmisen kehossa on lukemattomia hermoja, verisuonia ja muita kanavia, jotka välittävät sähköimpulsseja. Ilman maakosketusta keho varautuu jatkuvasti sähkömagneettisista kentistä ja staattisesta sähköstä. Maadoittumisen yhteydessä nämä varaukset poistuvat. Rakennettuaan alkeellisen ”maadoitustuotteen”, ristikon metallipinnoitetusta ilmastointiteipistä vuoteeseensa ja yhdistettyään sen maahan, Ober huomasi välittömästi nukkuvansa paremmin ja muutaman päivän päästä myös selkäkivut paranivat. Hän pyysi saada kokeilla samanlaista ristikkoa ystäviensä vuoteissa. He huomasivat samat terveysvaikutukset.

Maadoittumisen hyötyjä

Maadoittumisen on havaittu muun muassa:

– poistavan tulehduksen syyn ja parantavan tai poistavan monien tulehdusperäisten häiriöiden oireita
– lievittävän tai poistavan kroonista kipua
– parantavan unta
– lisäävän energiaa
– edistävän levollisuutta rauhoittamalla hermostoa ja vähentämällä stressihormoneja
– normalisoivan kehon biologisia rytmejä
– ohentavan verta ja parantavan verenpainetta ja -virtausta
– laukaisevan lihasjännitystä ja päänsärkyjä
– vähentävän hormonaalisia- ja kuukautisoireita
– jouduttavan paranemista ja ehkäisevän makuuhaavoja
– helpottavan aikaerorasituksesta (jet lag) toipumista tai jopa poistavan sen
– suojaavan kehoa sähkömagneettisilta kentiltä
– nopeuttavan toipumista intensiivisistä urheilusuorituksista

Miten maadoittua?

Retkeile luonnossa
Paras keino vahvistaa maayhteyttä on oleskella luonnossa. Vakiinnuta metsälenkki osaksi arkirutiinejasi.

Paljain jaloin kävely

Mikään ei maadoita niin vahvasti, kuin paljaat varpaat hiekkaa, ruohoa, multaa, kalliota tai sammalta vasten.

Äänitteet luonnon äänistä,

Luonnonäänet ovat ikään kuin Äiti Maan puhetta. Sateen ropina, tuulen tuiverrus, jäiden lähdön rytinä. Luonnollisia ääniä voi äänittää myös itse ja pistää soimaan, kun tulee tunne luontoyhteyden puutteesta

Puiden halaaminen

Tai voit kääntää puulle selän ja vain nojata puuta vasten.

Luonnon lähdeveden luominen ja uiminen järvessä tai meressä

Puutarhatyöt

Sormien työntäminen multaan on hyvin maadoittavaa, samoin kaikenlainen puuhastelu puutarhassa tai pihalla.

Saunominen

Saunomisessa yhdistyy ihanasti tulen ja veden elementit.

Vesisateessa kävely

Vesisateessa kävely tuntuu aina jotenkin puhdistavalta, ihan kuin pisarat jotka valuvat hiuksia ja ihoa pitkin veisivät mennessään aina turhaa taakkaa kehosta.

Liikunta

Kaikenlainen liikunta (vaikka se tapahtuisikin sisätiloissa) maadoittaa, sillä siinä on vahvasti yhteydessä fyysisen kehon kanssa. Maadoittuminen toki vahvistuu, jos harrastaa liikuntaa ulkona luonnon helmassa.

Maatähti chakra harjoitus

Maatähtichakran kautta maadoitumme Äiti maan energioihin, eli vahvistamme maayhteyttämme. Kun maadoitat itseäsi, aktivoit samalla Maatähtichakraa. Ja siis samalla kun aktivoit Maatähtichakraa, maadoitat itseäsi. Maayhteys luo omalle kehityksellemme vankan ja tukevan pohjan ja tälle kunnolliselle perustalle meidän on helppo rakentaa vaikka kuinka suuret ulottuvuudet! Maatähtichakrassa sijaitsee myös oma potentiaalimme.

Miten tehtään maatähti chakra harjoitusta?

Kuvittele Juurichakran alle Maatähtichakra, joka pystyy välittämään uutta enegiaa suoraan Maahan. Maadoita itsesi kuvittelemalla Maatähti -chakrasi vetävän sinua puoleensa kuin magneetti. Anna energian virrata tähän chakraan ja sen läpi maahan ja Maan kerroksien läpi niin, että uusia vastaanotinportaaleita pääsee syntymään. Tunnustele olemustasi ja tilaa itsesi ympärillä, tee havaintoja. Anna sen poistua, mikä on tarpeen poistua.

5.aihe 

Lisä kysymyksiä

Mitä muuta voin tehdä?

Ketkä ovat Arkturilaiset?

Ketkä ovat plejadilaiset?