Kokemukset

Kokemuksia ley linjojen energia istuntoihin osallistumisesta…

Osallistujat kirjoittavat:

21 päivä istunnon vaikutusta on vaikea laittaa sanoihin, mutta motivoiva (ainakin) vaikutus on varmasti olemassa. Lisäksi jännittävä itsehavaintoa, muutosten havaitsemista, kokemista. Eilen illalla ja tänä aamuna olivat ehkä kaikista kirkkaampia. Kiitos!

Vahur, 21 päivän istunnon osallistuja

Meditaatioihin osallistuminen on ollut upea ja jatkan ehdottomasti osallistumista! Kiitos siitä – elämä vain sujuu nyt jotenkin helpommin ja henkilökohtaisen no 9 -jakson aloittaminen on “helpompaa”! Käsi-kortit: Niillä on upea vaikutus. Vaikka ostin 5 kappaletta kevätkoulutuksesta, annoin ne lapsille matkoille mukaan ja yhden rakkaalle ystävälle

Aigi, 21 päivän istunnon osallistuja

Eilen aamulla Bosnian pyramidin alla olevan kiven meditaatiossa oli erittäin vahva energia. Nämä kivimeditaatiot ovat voimakkaita. Haluaisin myös nähdä verkkosivustollasi kuvan tästä kivestä, että voisin paremmin visualisoida sen  ja mahdollisesti saisin vielä paremman yhteyden.

Kadri, 21 päivän istunnon osallistuja

Kiitos paljon näistä valaisevista istunnoista
Meditoin myös aikaisemmin joka aamu jaaloitin sen sanomalla: “Olen avoin vastaanottamaan rakkautta, valoa ja parantavaa energiaa.” Meditaatiosi aiheuttavat samoja tunteita, mutta ne ovat paljon vahvempia ja voimakkaampia. Meditaation alussa tunnen, että istun pyörivällä levyllä ja ruumiini tekee puoliympyröitä. Tunnen myös aivoissa voimakkaita tuntemuksia. Kiitos vielä kerran.

Krista, 21 päivän istunnon osallistuja

Haluan kiittää teitä näistä energiatasoa nostavista istunnoista! Ja olin erittäin iloinen kuullessani, että ne jatkuvat. Olisin erittäin kiitollinen, jos voisin jatkaa näiden kuunteluaan. Jälleen kerran iso, iso kiitos!

Raini, 21 päivän istunnon osallistuja

21 päivä istunnon vaikutusta on vaikea laittaa sanoihin, mutta motivoiva (ainakin) vaikutus on varmasti olemassa. Lisäksi jännittävä itsehavaintoa, muutosten havaitsemista, kokemista. Eilen illalla ja tänä aamuna olivat ehkä kaikista kirkkaampia. Kiitos!

Vahur, 21 päivän istunnon osallistuja

Istunnon jälkeen pystyisin vaikka siirtämään vuoria, vaikka nukkumisaika onkin lyhyt (esim. 4 tuntia), mutta se riittää. Pitäisikö niin olla?
Tunnen jopa fyysisesti, että valo pylväs pyörittää tuolia, jolla istun, hiukset liikkuvat päässäni, voimakas paineen tunne on kämmenissäni.

Krista, 21 päivän istunnon osallistuja

Hei Lille, Paljon terveisia sinulle ja haluan antaa palautetta.
Olen iloinen voidessani osallistua meditaatioihin Internetin kautta!
Jokaisen meditaation myötä yhteys energioihin on vahvistunut.
Eilen illalla, meditaation aikana, minut johdettiin luomaan yhteys esi-isiemme
kanssa eri tasoilla. Olin yhteydessä heidän tietoisuuteen, ominaisuuksiinsa ja
taitoihin, jotka integroitiin minun DNA: n.
Sitten meditaatiossa ilmestyi tuttu mieshahmo ja avasi sakraali- ja juurichakrani. Sain vahvan yhteyden Äiti Maahan. Kysymykseni, kuka hän on, sain vastauksen että tämän miehen nimi on Eremia. Myöhemmin etsin Internetistä vastausta ja sillä tuntui olevan yhteys Jeremia profeetan kanssa. En osaa kommentoida sitä tarkemmin.
Olen kiitollinen näistä kokemuksista, jota nämä meditaatiot ovat toistaiseksi antaneet minulle.
Odotan innolla tulevia meditaatioita. Ystävällisin terveisin,

Kadri, 21 päivän istunnon osallistuja

Kirjautuminen istunnonsivulle ja osallistuminen tällä tavalla on
onnistunut hienosti. Olen rauhallisempi, tasapainoisempi työssäni ja välillä hetkeksi
jopa henkisesti herkempi.

Kun osallistuin meditaatioajan ulkopuolella, oli vaikutus hiukan pienempi. Nyt osallistun täsmälleen samaan aikaan muun ryhmän kanssa.Ajan myötä olen alkanut tuntemaan energioiden aktiivisemman liikkumisen ja jo vähän muitakin muutoksia.

Janika, 21 päivän istunnon osallistuja

Hei Lille, kiitos tämän aamun meditaatiosta!
Heräsin aamulla jo klo 5.30 siihen että kehoni värehtteli energiasta. Yleensä herään 8:00, joten en ollut varma heräänkö 6.30 meditaatioon, mutta heräsin vielä paljon aikaisemmin
Meditaation aika oli erittäin nautinnollinen. En ole kokenut meditoija, joten hiljaisuuden hetkillä tuli edelleen mieleeni ajatuksia. Oudoin juttu oli se että, tunsin kuin pään yläpuolella olisi magneetti, mikä veti minut sivulle ja oli olin vinossa osan meditaatiotajasta. Loppupuolella luulen, että oli liikaa energiaa, tai sisäisestä maailmastani alkoi jotain tulla ulos. Joka tapauksessa jonkin aikaa oli huono olo, mikä lopulta meni ohi. Kerran tuli hyvin surullinen olo, halusin itkeä surusta. Kiitos että olet elämässäni ja kiitos näistä meditaatioista.
Toivon herääväni niin aikaisin koko marraskuun ajan.

Kristi, 21 päivän istunnon osallistuja

Kiitos kaunis Lille, kuuntelin aamun istunnon nyt. Kotonani oli hieman häiriötekijöitä, mutta
olen tottunut meditoimaan ja hoitamaan ymräristöä myös liikkuessa ja hälinässä. Bosnian aurinkopyramidi kivi oli kaunis. Fyysiset huomiot:
Vasen silmä tuntui laajenevan, siihen kävi kylmä ja se alkoi vuotamaan. Vasemmassa jalassa tuntuu kipua polven yläpuolella ulkosyrjällä.
Vähän sirisee päässä, muutoin olo selkeä. Näin valkoiseen viittaan pukeutuneen suurikokoisen hahmon. Hänellä oli parta ja kruunu päässä. Sanoi olevansa Valkoisesta Veljeskunnasta. Oli
voimallinen. Iloa ja Valoa alkaneelle joulukuulle, tiedän jo nyt että haluan tämän matkan kanssasi kulkea. Ystävällisin terveisin,

Pirjo, 21 päivän istunnon osallistuja

Hei ja sydämmellinen kiitos Teille Lille mahdollisuudesta osallistua energiaistuntoihin.
Olen huomannut, että maallisten asioiden hoitaminen vie aikaa ja
henkisen valoenergian käsitteleminen vie omaansa, jos teet sen säännöllisesti ja keskittyneesti, eteneminen on havaittavissa, kuten urheilussa tai muilla elämänalueilla.

Kiitos Teille Lille ensimmäisestä unohtumattomasta tapaamisestamme Tallinnassa
ja olen edelleen erittäin innoissani, se oli todella mukavaa, on suuri kunnia tavata Teidät,
niin voimakkaan sielun kanssa nykyisessä ruumiillistumassasi, Teidän kirjanne muuttivat elämääni.

Haluan myös antaa palautetta Tallinnassa tapaamisen lopussa pidetystä istunnosta,
aluksi minun oli vaikea keskittyä muiden kanssa kirkkaassa valossa. Teen yleensä sen yksin pimeässä ja silmät auki. En nähnyt värillistä valoa kuten monet, näin kirkautta, mutta lopulta tunsin
kun ruumiini kuumeni, tunsin kylmänväreitä ja kämmenet nousivat
kuten jotkut purkautuvat magneettipylväät, en ole koskaan ennen kokenut sellaista,
ne tuntuivat raskaalta, kuin käsissäni olisi kaksi tiiliä, mutta ne pyörivät
tai liikkuivat, en ihan tajunnut , mutta käsissäni tuntui magneettinen paine, samanlaisia kokemuksia olen tällä hetkellä saanut energiaistunnoissa Internetin kautta.

Tilanne nyt: Koska minulla ei ole aikaisempaa kokemusta henkisen valon energioiden maailmasta keskittyminen vie minulta hieman enemmän aikaa, saavutan tietyn tilan istunnon lopussa, alussa on kämmenissäni energiapylväät tai pallot, jotka liikkuvat kädestä toiseen,
sitten puna-violetti valo tulee luokseeni, se sykkii ja liikkuu
jatkuvasti kuin revontuli katoaa / pienenee
vuorotellen toisen minua ympyröivän vihreän tai samea keltaisen energian kanssa. Joka kelluu ympärilläni kuin olisin veden alla.
(Löysin samanlaisen videopätkän youtubesta, tämä valkoinen valo on jotain
sellaista, jonka näen ympärilläni, miellyttävää ja hyväilevää värehttelyä.

Kun katson käsiini, en näe energiapylväitä, mutta tunnen niiden valtavan voiman ja
vain sormenpäät näyttävät hehkuvan kevyesti. Istunnon lopussa se häviä.

Ilmoittautuminen ja osallistuminen on toiminut minulla hyvin.

Kiitos vielä kerran

Ahti, 21 päivän istunnon osallistuja

Hei,

Olen nyt vaihdellen ollut ensimmäistä kertaa aamuin tai illoin meditaatioissa mukana. Tunnen hetkellisesti voimakkaan virtauksen sisällä. En näe valoja tai värejä. Kuvittelen kyllä linjoja. Luin loppuun hetki sitten kirjan Luomme kultaista aikakautta ja koin hyvin mielenkiintoisena.
Olen aikaisemmin myös kuullut Lillestä mutta nyt todella tänä vuonna alkoi resonoimaan.
Tilasinkin jo kirjan Näkijä ja parantaja jota jo kovin odotan saapuvaksi. Nämä meditaatiot ovat nostaneet pintaan myös ei niin mukavia tunteita. Yritän olla tarttumatta niinhin vaan antaa tunteen tulla jäämättä niihin kiinni. Kiitos näistä meditaatioista ja varmasti jatkan uudestaan. Kiitos, kiitos
ja kiitos😊 Lämmöllä

Mervi, 21 päivän istunnon osallistuja

Olin marraskuun 21pv meditaatio ryhmässä mukana. Varsinkin illan valon dna meditaatio oli upee! Lille yhdistää joka kerta energiakentään tms ja sen kyllä huomaa myös seuraavana päivänä, kun saa intuitiivisia viestejä ja ohjausta. Ainakin ite tuli paljon tietoisemmaksi sen aikana ja matka jatkuu vieläkin. Suosittelen varsinkin herkille ihmisille kokea tätä.

Aleksander, 21 päivän istunnon osallistuja