Kauppa

Näkijä ja Parantaja – Bioenergian avulla uuteen tieteeseen

19.90

Johdanto

Ihmiset syntyvät tähän maailmaan oman henkilökohtaisen tehtävän kanssa,
ja sen suorittamiseen tarvittavan energian määrän ja siihen liittyvien oikeuksien kanssa..
Jokaisella ihmisen elämällä on ainutlaatuinen merkitys ja tarkoitus, jonka ei tarvitse aina olla muiden nähtävissä.

Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet kirjan kirjoittamista, kenen valokuvat korostavat kirjani sivuja ja jotka ovat auttaneet ilmaisemalla mielipiteensä kirjassani.

Toivon, että kirja löytää laaja-alaisen lukijakunnan ja saa sinut pohtimaan syvemmin elämän tarjoamista mahdollisuuksista.

Missä on kykyjemme ja mahdollisuuksiemme raja? Kuinka näitä rajoja voidaan siirtää? Mitä rajoituksia olemme asettaneet itsemme uskomustemme perusteella? Mitkä ovat mahdollisuudet rajojen laajentamiseen ja mitä se tuo mukanaan.

Hyviä lukuhetkiä!

Out of stock

Description

Lille Lindmäen esimmäinen kirja Näkijä ja Parantaja – Bioenergian avulla uuteen tieteeseen.

Yritän täällä puhua itsestäni ja elämästäni, biokentistä ja Maan kentistä, uskonnosta ja rukouksesta, niiden mitattavuudesta ja tajunnasta, tuonpuoleisesta elämästä, kuolemasta, mutta myös biokentän korjaamiseen liittyvistä ilmiöistä.

Kokemusteni kuvaamisen lisäksi olen käyttänyt kirjassani erilaisia mietelauseita+ eri aikakausien eri aihealueista syventääksesi ymmärrystäni siitä, mitä on kuvattu.

Olen kiinnittänyt huomiota biokentän historialliseen ymmärtämiseen ja tuonut tähän kirjaan nykyajan tieteelliset näkökulmat.

Kovakantinen, 208 sivua

Tallinna 2009

Additional Information
Weight 0.2 kg
Dimensions 22 × 15 × 2 cm
ISBN

9985-66-342-X

Lk arv

210

Materjal

Kõvad kaaned